⚠️ PERHATIAN : Khas untuk Penghidap Kencing Manis, Kolesterol Tinggi dan Jantung. Ini khabar baik untuk anda.

"Terbukti : 49,193 Orang Sudah Berjaya Rawat Penyakit 3 Serangkai Cuma Amal Satu Biji Kapsul Kunyit Hitam!"

serius ni, amal satu biji jer tiap hari.. terus nampak perubahan!

Play Video
Syafikah Tajudin
Perunding Penyakit 3 Serangkai

Fikah tahu, anda masuk ke website ini sebab pening memikirkan masalah dibawah ⤵︎

Usah risau, Fikah boleh tolong anda selesaikan masalah ini dengan mudah. Lihat testimoni ini.. Ramai dah Fikah tolong ⤵︎

Mari Fikah memperkenalkan kepada anda..

Memperkenalkan..

1 Botol = 30 Biji Kapsul

100% Berkesan & Lulus KKM

Untuk pengetahuan anda, BG : Black Ginger ini sudah pun memiliki KKM. Ini membuktikan bahawa BG : Black Ginger selamat dimakan.

Bukti KKM⤵︎
No. Rujukan :  MAL20106138TC

Kunyit hitam ini, memang sangat bagus untuk diamalkan. 100% Herba Asli dan banyak khasiatnya..

Khasiat BG: Black Ginger

dan cara nak amalkan sangat mudah sekali..

Hasilnya..

anda boleh tengok sendiri dibawah⤵︎

Cuba Anda Bayangkan..

Anda dan keluarga anda terutamanya mak ayah anda amal Black Ginger nie..

Insyallah.. amal jer Black Ginger ini, Anda dapat rasa sakit selama ini samada darah tinggi, gula tinggi dalam darah, masalah kolestrol terus akan berkurang dan badan anda terus sihat dan bertenaga. Badan anda pula tak akan mudah sakit. percayalah..

bila badan dah sihat, solat pun lebih khusyuk.. nak solat lama-lama pun boleh. Dah tak fikir lenguh-lenguh kaki dan sakit sendi..

Ya, lebih GEMBIRA kerana badan dah kembali sihat.. nak lakukan apa-apa aktiviti, kini tak perlu risau lagi.. berjoging.. berkebun.. memancing.. semua dah boleh lakukan tanpa halangan..
Pandu jauh, pergi melawat anak pun tak risau dah. Kaki sihat sebab gout dah hilang..

Berapa harga Black Ginger ini ya?

Harganya cukup mudah anda miliki, hanya..

RM120 Sahaja..

tapi sekejap.. kami ada berita baik..

Berita Baiknya, Hari ini

18/05/2021

Fikah akan beri harga special untuk anda..

Fikah lebih rekemen anda ambil 4 kotak. Lebih Untung.. Lebih JIMAT!

Setiap Pembelian, Anda akan LAYAK menyertai Cabutan Bertuah Emas Bar & Cincin Emas!

Minimum 2 kotak pembelian untuk layak menyertai cabutan bertuah.

Gembiranya mereka.. Kali ini giliran anda pula untuk dapat!

Order SEKARANG! Jangan tunggu lagi..

Permintaan sangat tinggi! Dapatkan segera sebelum stok habis!

Musim PKP ni, Kilang terhadkan pengeluaran produk ini. Bertindak sekarang! Dapatkan Sekarang!

Jualan AKAN DITUTUP Dalam..

Jam
Minit
Saat
Cepat, Dapatkan Sekarang Juga!

Abang akak Masih Ragu?

100% Wang Dikembalikan!

Halo!👋

Fikah SERIUS nak tolong abang akak, order dulu.. tak perlu bayar, bila sampai barang baru bayar pada posmen ya. LEBIH SELAMAT!

✅ Untuk kaedah COD ini, Fikah cuma caj tambahan RM10 saja. Takde risiko kalau barang tak dapat, tak perlu bayar.. memang mudah!

✅ Abang akak makan kapsul nie, takde perubahan langsung.. Fikah akan pulangkan DUIT 100% tanpa banyak soal. Serius Fikah cakap.. belum pernah customer makan tak berkesan dan minta refund.

✅ Nampaknya, abang akak nie memang benar-benar SERIUS nak Fikah tolong sebab abang akak dah baca takat nie, Terus isi borang dibawah 👇👇👇

BORANG TEMPAHAN

Sila isi maklumat dibawah untuk tujuan penghantaran

Borang Tempahan

Produk & Pakej

Sila Pilih *

Maklumat Penerima

Contoh : Fikah Tajudin
Contoh : 0134022777
Contoh : No. 478 Taman Sri Astana, Jalan Astana 1/7
Contoh : 08000
Contoh : Sungai Petani

Kaedah Pembayaran

Kaedah Bayaran *

Kaedah COD – Tambah RM10: RM 10.00

Cash On Delivery (COD). Penghantaran mengambil masa dalam 5-7 hari berkerja. Sila bayar pada posmen semasa menerima produk nanti.
Jumlah Yang Perlu Dibayar :